HR Vliegenramen en -deuren

HR Vliegenramen werd meer dan 30 jaar geleden, in 1989, opgericht door Ronny Hendrikx in Neerpelt.

Ondertussen bestaat ons bedrijf uit meer dan 60 goed opgeleide medewerkers.

We zijn gespecialiseerd in het maken van aluminium vliegenramen, vliegendeuren, schuifvliegendeuren, rolhorren en plissés op maat. Gedurende de jaren hebben we ons aanbod sterk uitgebreid. Waar er in het begin slechts keuze was uit drie kleuren, namelijk wit, bruin en natuurkleur, bieden wij onze producten momenteel aan in alle RAL-kleuren (ook matte en structuurlakken). Om deze service te garanderen beschikken we over een moffeloven in onze productie.

Het volledige productieproces van de vliegenramen, vliegendeuren en schuifvliegendeuren wordt op onze werkplaats uitgevoerd. Zowel het lakken, zagen en het monteren van de profielen als de eindafwerking nemen we voor onze rekening. Onze pijlers zijn kwaliteit en duurzaamheid. HR streeft naar vernieuwing en modernisering waardoor nieuwe producten ons productengamma uitbreiden. 

In ons bedrijf beschikken we over een grote opslagruimte. Aan de hand van dagelijks transport met meerdere vrachtwagens garanderen we een continue levering. Ons afzetgebied situeert zich over heel België. Het vast cliënteel bestaat dan ook uit meer dan 1000 bedrijven. De laatste jaren breiden we ons cliënteel gestaag uit naar de buurlanden. Dankzij onze gunstige locatie in het Nolimpark te Pelt en met behulp van verschillende regionale verdelers, kunnen we onze klanten een uitstekende service en na-service aanbieden.

Door een constante optimalisatie van onze producten, zijn deze geëvolueerd van een luxeproduct twintig jaar geleden naar een standaardproduct vandaag de dag. Door onze jarenlange ervaring en doordachte visie is HR Vliegenramen marktleider in de sector en dat zullen we in de toekomst blijven bevestigen.   

Al meer dan 30 jaar ervaring in professionele vliegwering

contacteer ons

ons productengamma

Vliegenramen

Vliegenramen

Rolhorren

Rolhorren

Vliegendeuren

Vliegendeuren

Schuifvliegendeuren

Schuifvliegendeuren

Plissés

Plissés

Extra informatie

Extra informatie